Wie is de Wolf?

Mijn naam is Jan Wolf en ik ben geboren in 1959. Ik ben getrouwd
met Rita en samen hebben we drie kinderen, twee zoons en een
dochter. Inmiddels zijn onze kinderen ook getrouwd en mogen we
als opa en oma genieten van vier kleinkinderen.

Na mijn beroepsopleiding heb ik gewerkt in de woninginrichting en de logistieke sector. In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben ik (parttime) gaan werken bij stichting Eleos als begeleider in een woonvorm. Hier begeleid ik mensen met vaak ernstige, meervoudige psychische en/of psychosociale problemen. In de afgelopen tien jaren heb ik veel ervaring opgedaan in omgaan met mensen met complexe problematiek.

Deze ervaring, in combinatie met de kennis vanuit mijn opleiding tot psychosociaal therapeut bij De Roos Opleidingen (diploma behaald in 2019), wil ik graag meer inzetten in het persoonlijk begeleiden van mensen die vastlopen in het leven. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk kunnen starten op het adres waar ik ben geboren en opgegroeid. Juist de jaren van opgroeien zijn de tijd waarin je leven gevormd wordt. Ik heb mogen ontdekken hoe je als kind jezelf aanleert om te overleven. Soms kan er zoveel gebeurd zijn in je kindertijd dat je als volwassene je afvraagt waarom je doet zoals je doet. Het is net alsof je jezelf niet bent.

Ik heb mogen leren zien wie ik echt ben en mag zijn. Voor mij was en is dit nog steeds een ingrijpende ontdekking. Veel mensen vinden het lastig om bij zichzelf naar binnen te kijken. Ik wil je helpen dat te leren en meer en meer te doen. Mijn missie is om mensen te begeleiden in hun reis naar hun eigen unieke hart.