Corona in de praktijk

Praktijk de Wolf is opgestart net in de tijd dat het corona virus ons, en de hele wereld, parten speelt. Juist nu kan het belangrijk zijn een luisterend oor te vinden.

De praktijk is open en je kunt gewoon een afspraak maken. Uiteraard houd ik mij strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

In mijn praktijk kunnen we voldoende afstand van elkaar houden, zodat de 1,5 meter gewaarborgd is. Voor en na elke sessie worden eventuele gebruikte materialen ontsmet. Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid om je handen te ontsmetten.

Wanneer ik of jij klachten hebt zoals hoesten of niezen, een loopneus en/of koorts, is het niet mogelijk een afspraak te maken of een sessie door te laten gaan.

Mocht je iets te drinken willen tijdens de sessie, dan is het aan te raden zelf een flesje water o.i.d. mee te nemen, of een eigen mok/beker voor koffie of thee.

De onzekere situatie die kan ontstaan in je leven door de uitbraak en de gevolgen van het coronavirus kunnen een behoorlijke impact hebben op je functioneren. Zekerheden vallen weg, je baan staat op de tocht of je bent je baan al kwijt. Je bedrijf draait minder goed en de toekomst is onzeker. Je hebt te maken gehad met corona in je familie en het kan zijn dat je een geliefde verloren bent door het virus. Of je bent zelf slachtoffer (geweest) van het virus. Allemaal heftige dingen die kunnen zorgen voor onzekerheden, vragen, angstklachten et cetera.

Ook daarvoor is er de mogelijkheid om in gesprekken de juiste aandacht te hebben voor ontstane problemen.